Uitvaartverzekering voordelen

U zult waarschijnlijk twijfelen over een verzekering voor uw uitvaart. U weet niet precies of zo een verzekering een verstandige keuze is. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een uitvaartverzekering?

  • Ook op jonge leeftijd kan een persoon door ziekte of een ongeluk plotseling komen te overlijden. In zo een geval wilt u uw nabestaanden niet opzadelen met onvoorziene kosten. Een uitvaartverzekering keert de kosten van zo een uitvaart direct in geld of natura uit.
  • Een verzekering voor uw uitvaart is niet verplicht en onnodig indien uw familie over voldoende financiële middelen beschikt. Maar het biedt veel voordeel als uw nabestaanden het minder getroffen hebben.
  • Een uitvaartverzekering komt in verschillende soorten en kan op maat geleverd worden dat aansluit op uw wensen.
  • U kunt natuurlijk het geld elke maand of elk jaar alvast aan de kant zetten. Maar heeft u genoeg tijd om een voldoende bedrag te sparen? Een uitvaartverzekering biedt u verder ook een belastingvoordeel tot 7000 euro. Dit is tevens het gebruikelijke bedrag dat een uitvaart ongeveer kost in Nederland.
  • Bij veel uitvaartverzekeraars kunt u nu al voor een groot deel bepalen hoe uw uitvaart er uitkomt te zien. Geruststellend om te weten dat uw wensen uitgevoerd zullen worden.

Uitvaart keurmerk

In de uitvaartbranche is er een keurmerk dat uitgegeven wordt door Stichting Keurmerk Uitvaartzorg en welke door veel bedrijven gevoerd worden. Het doel van Stichting Keurmerk Uitvaartzorg is om een keurmerk te bieden dat bescherming geeft aan de consument. Het keurmerk geeft bovendien 6 zekerheden aan de consument. Lees er alles over op pagina uitvaart keurmerk.

Uitvaart kosten

Wat zijn nu precies de kosten voor een gemiddelde begrafenis of crematie. Wat is het totaal plaatje? En is er keuze uit diverse pakketten? Lees het op pagina uitvaart kosten.

Een uitvaartverzekering afsluiten
Via Arralis.nl kunt u verschillende uitvaartverzekeringen bekijken en er direct één afsluiten. Op pagina uitvaartverzekeringen vergelijken kunt u op zoek naar een verzekering die het beste bij u past. Of kunt u uitvaartverzorgers vergelijken.

Uitvaart

Arralis is het Latijnse woord voor zekerheid. Dat is precies wat u bij een uitvaart wilt. Zekerheid voor uzelf en uw nabestaanden.

Op Arralis.nl vergelijkt u uitvaartverzekeringen.
© 2012-2023 Alle rechten voorbehouden | Uitvaartverzorgers