Begrafenisverzekering

Bij het vergelijken van een uitvaartverzekering, ook wel begrafenisverzekering genoemd, is het belangrijk om te weten welke producten er precies bestaan en op wat voor basis u de vergelijking doet.

Natura begrafenisverzekering

Bij een natura uitvaartverzekering keert de verzekeraar een dienst uit in plaats van een geldsom. Dit betekent dat alle kosten van de uitvaart door uw verzekeraar betaalt worden indien deze voor 100% gedekt is.

Natura begrafenisverzekering

Bij een natura sommenverzekering zal de verzekeraar niet direct uitbetalen. Uw nabestaanden kunnen alleen de kosten die gemaakt worden voor uw uitvaart declareren. Dit gebeurd achteraf en kan het zo zijn dat u voor sommige onderdelen van de uitvaart geld moet voorschieten.

Geldsom verzekering

Een geldsom uitvaartverzekering biedt de mogelijkheid dat er een bedrag wordt uitgekeerd op het moment van overlijden. Met dit geldbedrag kunnen uw nabestaanden vervolgens uw uitvaart (laten) verzorgen.

Een uitvaartverzekering afsluiten
Via Arralis.nl kunt u verschillende uitvaartverzekeringen bekijken en er direct één afsluiten. Op pagina uitvaartverzekeringen vergelijken kunt u op zoek naar een verzekering die het beste bij u past. Of kunt u uitvaartverzorgers vergelijken.

Uitvaart

Arralis is het Latijnse woord voor zekerheid. Dat is precies wat u bij een uitvaart wilt. Zekerheid voor uzelf en uw nabestaanden.

Op Arralis.nl vergelijkt u uitvaartverzekeringen.
© 2012-2023 Alle rechten voorbehouden | Uitvaartverzorgers