Uitvaart branchevereniging (BGNU)

BGNU is de afkorting van “Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen”. Het is de organisatie waarin kwaliteitsgerichte uitvaartondernemers samenwerken aan een gezonde bedrijfstak. Zowel gezien het aantal ondernemingen dat lid is, als wanneer gekeken wordt naar het deel van de uitvaartverzorgingsmarkt dat de leden samen verzorgen, vertegenwoordigt de vereniging een overtuigende meerderheid van de branche.

Bij het overlijden van een dierbare is het belangrijk te kunnen vertrouwen op professionele ondersteuning. Op betrokkenheid, begrip en medeleven. Kortom, op een uitvaartonderneming die u alle zorg uit handen neemt, zodat u op passende wijze samen met familie en vrienden invulling kunt geven aan een waardig afscheid.

BGNU vindt het belangrijk dat nabestaanden optimaal worden begeleid in het proces van rouw en afscheid. Het doel van deze site is u te helpen bij uw keuze voor een goede, betrouwbare uitvaartonderneming. Een uitvaartonderneming die uw persoonlijke wensen serieus neemt. Die met u meeleeft en meedenkt. En aan wie u met een gerust hart alle bijkomende formaliteiten kunt uitbesteden.

Bron: http://www.bgnu.nl/0/bgnu.html

BGNU leden

BGNU hanteert uitermate strenge criteria op het gebied van kwaliteit. Zo zijn alle aangesloten uitvaartondernemingen in bezit van het onafhankelijke Keurmerk Uitvaartzorg. Een garantie voor transparante dienstverlening en uitstekende ondersteuning in een periode waarin u die het meeste nodig heeft.

Onze leden zijn verspreid over heel Nederland. Ervaring leert dat mensen het fijn vinden te kunnen vertrouwen op een uitvaartonderneming bij hen in de buurt. Wij hebben alle bij BGNU aangesloten ondernemingen op alfabetische volgorde voor u gerangschikt, zodat u eenvoudig kunt zoeken naar een gerenommeerde, betrouwbare uitvaartonderneming.

Bron: http://www.bgnu.nl/2/leden.html

Een uitvaartverzekering afsluiten
Via Arralis.nl kunt u verschillende uitvaartverzekeringen bekijken en er direct één afsluiten. Op pagina uitvaartverzekeringen vergelijken kunt u op zoek naar een verzekering die het beste bij u past. Of kunt u uitvaartverzorgers vergelijken.

Uitvaart

Arralis is het Latijnse woord voor zekerheid. Dat is precies wat u bij een uitvaart wilt. Zekerheid voor uzelf en uw nabestaanden.

Op Arralis.nl vergelijkt u uitvaartverzekeringen.
© 2012-2023 Alle rechten voorbehouden | Uitvaartverzorgers