Over Arralis

Arralis is het Latijnse woord voor zekerheid. Dat is precies wat u wilt bij een verzekering voor uw uitvaart. Op Arralis.nl vergelijkt u op een neutrale manier meerdere uitvaartverzekeringen en kunt u er direct een afsluiten. Wij proberen u zoveel mogelijk informatie te geven bij deze producten.

Uw uitvaart verzekeren?

De dood kan heel onverwacht zijn. Ook kan het voorkomen dat u de uitvaart van uzelf of uw kinderen niet heeft voorbereid. U heeft er financieel gezien nog geen rekening mee gehouden. Daarom biedt een uitvaartverzekering uitkomst. Met deze verzekering kunt u namelijk uw uitvaart zeker stellen. Dit is een fijn gevoel voor uzelf maar ook voor uw nabestaanden, omdat u weet dat de financiƫle kant van de uitvaart volledig is geregeld. Via Arralis.nl willen wij u op weg helpen.

Via Arralis.nl kunt u een uitvaartverzekering afsluiten of kunt u in contact komen met erkende uitvaartverzorgers in uw regio.

Let u er wel op dat u geen verzekering bij Arralis.nl afsluit. Ook zijn wij geen tussenpersoon en bemiddelen daarom niet in verzekeringen van verschillende verzekeraars. Zo hoeven wij geen registratienummer van het AFM te voeren. U wordt op deze website alleen doorverwezen naar de websites van bekende uitvaartverzekeraars. Daar krijgen wij een kleine vergoeding voor om onze (webhosting)kosten mee te dekken.

Uitvaart

Arralis is het Latijnse woord voor zekerheid. Dat is precies wat u bij een uitvaart wilt. Zekerheid voor uzelf en uw nabestaanden.

Op Arralis.nl vergelijkt u uitvaartverzekeringen.
© 2012-2023 Alle rechten voorbehouden | Uitvaartverzorgers